Kisgyerekkel utazó család

Ha  jól számoltunk, most voltunk 5. alkalommal Bibionéban. ( nem utoljára)
4 szer voltunk a Planetáriumban , és most a Residenza delle Termében.
A szállást a Planetáriummal hasonlítom össze,mert ahhoz tudom. Nagy előnye a planetáriummal szemben, az elhelyezkedése. 200 m a tengerparttól,ami megkönnyíti a közlekedést, főleg ha az ember nagy felfújható matracokkal vág neki az útnak,ami innen kb. 4 perc volt.Közel van a tengerhez, de a szálloda még is csöndes , zöld környezetben fekszik.

A szálloda tetején lévő medencék meg kimondottan kuriózumnak számítanak.A medencében úszkálás közben a tenger látványa nagy élményt nyújt.Az autó parkolás is nagyon ki van találva.A szálloda alatt lévő mélygarázsban ingyenesen elhelyezhető a gépjármű,külön elszeparált zárható garázsokban.
A szállodából is nagyon szép a kilátás, és a magasabban lévő szobákból a tengerre nyílik a kilátás. Az apartman felszereltsége ugyan olyan mint a Planetáriumé.minden megtalálható:fregoli, 2 kávé főző, edények,tálak, poharak, evőeszközök, reszelők, mikró, légkondi, széf,hűtő,mélyhűtő, tűzhely, felmosó, terasz,ajtón biztonsági zár, lift, vállfák, tv, szatelit ,elszívó.

A különbség annyi a planetáriummal szemben , hogy a bútorzat nem olyan modern és divatos. Ez a szállodára is elmondható. Ha kisgyerekkel megy az ember akkor nagy a dilemma ,hogy a kettő közül melyik is válassza a család. A planetárium mindenképp kisgyermek pártibb:animátorok,röplabda pálya, ping-pong asztal,zenés esték a piciknek,több gyerek medence,bicikli kölcsönzés lehetőség,gyermek programok(játék,arcfestés,tánc,torna)

De ha viszont a család a tengerparti programokat előnyben helyezi a medencés fürdéssel szemben,akkor mindenképp a Residenza a jobb választás,mert innen a Planetáriumból a tengerpart
gyalog kb. 20 perces séta.Nagy csomagokkal,matracokkal, gyerekekkel nem annyira kellemes , főleg ha 35 fok van.Itt szóba jöhet könnyítésként  a Planetárium egyik legjobb szolgáltatása a bicikli kölcsönzés.Ha mi itt szállunk meg, akkor mindig egy egész hétre bérlünk biciklit és azzal megyünk mindenhová. Az ára sem vészes.

Maga Bibione olyan mint régen, amilyennek megszerettük és most is szeretjük. Szép tenger part,sok turista,szép és hosszú sétáló utca,sok program lehetőség, kiépült bicikli út,kedvező árak, Sopronhoz közel van, könnyű megközelíthetőség autópályán, tisztaság, nagy közbiztonság, jó klíma.

Szóval minden amit mi szeretünk azt ott megkapjuk és ezért fogunk még párszor visszatérni!

Kb. ennyi!

Szép napot!

Üdv:LaciKérjen ajánlatot!


Kapcsolódó ajánlatok

Molnár család