Jogi nyilatkozat / adatvédelem

Az  Art Travel Ödenburg Kft  internetes oldalain történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy Ön egyetért és elfogadja a jogi nyilatkozat feltételeit.

 

Az  Art Travel Ödenburg Kft  weboldalain szereplő adatok, fényképek, tájékoztatók, formai megjelenések, az oldal színvilága és tipográfiai megjelenése szerzői jogi védelem alatt állnak. A tudomásunkra jutott vitás eseteket minden esetben peres útra tereljük.

Az  Art Travel Ödenburg Kft  oldalain található információk mindenki számára ingyenesek, az oldalakon fellelhető információk használatából, esetleges hiányából keletkező közvetlen vagy közvetett kárért az Art Travel Ödenburg Kft  nem tehető felelőssé és minden az oldalon fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét. Az Art Travel Ödenburg Kft  oldalain megjelenő információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmazhatnak, ha ilyet tapasztal, kérjük értesítsen minket, hogy a hibát a lehető leghamarabb orvosoljuk. A felhasználó tudomással bír arról, hogy a honlapokon található információk rendszeresen módosulnak.

 

Az  Art Travel Ödenburg Kft  nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Az  Art Travel Ödenburg Kft  oldalain szerepelő külső oldalakra vonatkozó linkek, hirdetések tartalmáért, az ott fellelhető információkért felelősséget nem vállal.

Az  Art Travel Ödenburg Kft   által értékesített apartmanokal  kapcsolatos kötelezettségeit kizárólag csak a velük kapcsolatos szerződés határozza meg. Ezeket a szerződéseket semmilyen, a weboldalainkon vagy egyéb honlapok oldalain található anyag, információ, katalógus adat, részletezés nem befolyásolja. Az  Art Travel Ödenburg Kft  mindent megtesz azért, hogy a fent nevezett oldalain található anyagok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol. A honlapokon található információk vagy a bennük részletezett és árak előzetes értesítés nélkül módosulhatnak, előfordulhat, hogy a oldalakon fellelhető anyagok elavulnak vagy a rendelkezésre álló szabad helyek elfogynak.

Ha foglalást szeretne indítani, kérjük, minden esetben olvassa el a foglalással kapcsolatos információkat és vegye fel a kapcsolatot velünk. Az  Art Travel Ödenburg Kft  oldalain megjelenített ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az utazási szerződés az utas és a közvetítő között, a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre.

Az Art Travel Ödenburg Kft által közvetített apartmanok,  az alábbi linket található Superadria Touroperátor (SUPERADRIA SRL Corso del Sole, 102.) feltételeivel azonosak.

https://www.superadria.com/cont_5_Altalanos-feltetelek.php

Az  Art Travel Ödenburg Kft  tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli, az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi közzé vagy harmadik fél számára elérhetővé.