Vendégkönyv

 2022 augusztus 08-14-ig  112 Villaggio Splendido (24 fős baráti társaság )

Minden tökéletes volt, nagyon tetszett a  villaggio, csak  jókat mondhatunk ( 24 fő )

Külön dicsérte a tisztaságért, a kertet rendezettségéért ,a medence tisztaságáért. Folyamatosan dolgozott  a személyzet. hogy  a kert és a  medence,  tiszta és gondozott legyen.

Nagyon jól éreztük magunkat !!!

 

2022 szeptember 10-24-ig 226. villa  Pineda

Tündikém! Megelőztél! Készültem neked írni, de mégis elmaradt. Nagyon szépen köszönjük, hogy szereztél nekünk házat. Láttuk, hogy a mi kedvenc 15-ben voltak nyaralők. De!!!!!! Ez a mostani még szuperebb volt. Tágas, kellemes, nagyon jó kerttel, és még pálmafánk is volt. Igaz, kicsivel többet kellett sétálni a vízhez, de nem sokat.És a két fürdőszoba!!!! Csúcs!

Köszönöm, hogy írtad a rendelési lehetőséget. Majd megbeszéljük, és írok. Az időponton vívódunk. Most ez a két hét fantasztikus volt. Amíg itthon esett, hideg volt, fűteni kellett, addig mi 1 nap kivételével nyarat kaptunk. Még bárányfelhők sem úsztak felettünk. Napsütés, kellemes meleg, kevesebb vendég. Bár szomorú volt látni, hogy sorra zártak be az üzletek, készültek a télre.

Tehát: köszönünk minden segítséget. Csak hozzád fordulunk, ha megtárgyaltuk az időpontunkat.

Kívánom, hogy másoknak is ilyen jó nyaralást szervezzél.

Üdvözöllek Marika

2022. július 16-23-ig  Apartman villa Simona

Jónapot☺️ Koszonjuk szepen nagyon jól éreztük magunkat☺️☺️☺️☺️ Lehet hogy jövőre is megyünk ☺️☺️ Koszonjuk szepen és élnénk a lehetőséggel h menjünk☺️☺️☺️ Hol tudunk foglalni??? Meg azt szeretnem kérdezni hogy többen is tudunk menni??? Koszonom a választ Tauzer Niki

2022 július 24-30-ig  Apartman  Passeggiata Lido dei Pini***

Kedves Tünde!

Még nem volt alkalmam megköszönni a kedves segítségét az utazás leszervezésével kapcsolatban.

Minden nagyon flottul ment. Itthonról be is tudtunk jelentkezni, a kulcsokat is egyből megkaptuk. A szállás meg maga volt a tökély!!! Takaros kis szoba, hatalmas erkély, ami a tengerre nézett 😍, és a konyha, fürdö, nappali rész is remek volt. A klímának is nagyon nagy hasznát vettük, mert irgalmatlan meleg volt, hála az égnek.

Édesanyám is remekül érezte magát. Odakint ünnepeltük a születésnapját és a nyugdíjba vonulását is egyben.

Szóval minden tökéletes és csodálatos volt.

Hálásan köszönjük a segítségét!

Jövőre is bizalommal fogjuk keresni Önt, és másnak is szívesen fogom ajánlani.

Üdvözlettel: Szücsné Istráb Orsolya és Szücs Sándor

2022. június 27-július 03   Villaggio Planetarium****

Kedves Tünde!

A nyaralás minden igényt kielégítő volt.

Köszönjük a közreműködést, és a felajánlást. Alkalom adtán élni fogunk vele.

Pár mondat. A szállás nagyon  jó gyerekekkel. A reggeli bőséges,a személyzet kedves,a tisztaság megfelelő.A medencék nagyon szépek. A strandi buszjárat nagyon jó. A spagettipartit nagyon élvezték a srácok.

Jártunk Velencében vonattal,ami szuper,hogy így megközelíthető. Caorle is nagyon szép.

A vidámpark és a játéktermek folyamatosan biztosította nekik az esti szórakozást! Összességében szuper nyaralás volt.

Nekem nagy segítség volt,hogy így tudtam keresni,és szándékomban is állt írni önnek. Szeretném kérdezni, hogy más országokba is szervez nyaralást,vagy csak Olaszországba?

Köszönettel:Andrea

2022 július 10-16-ig   Apartman  Passeggiata Lido dei Pini ***

Kedves Tünde!

Mi köszönjük ezt a csodálatos nyaralást ami ön és a szállásunk nélkül nem jöhetett volna létre.

Nagyon jó volt a szállás közel volt a kutyás strand és mind a szállásfoglaláskor mind a kutyás strandon minden igényeinket kielégítették. És külön köszönjük hogy direkt olyan szállást ajánlott nekünk ahol közel volt a kutyás strand. Minden ott volt a közelünkben minden lehetőség adott volt egy fantasztikus nyaraláshoz. A jövőben is szeretnénk az ön segítségét kérni esetleg még több napra menni amennyiben lehetséges.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönettel: Judit

2022 július 04-11-ig   Villaggio dei Gelsomini****

Kedves Tünde!

szuper volt a nyaralás, a gyerekeknek ez volt az első homokos tengerpartos nyaralása, úgyhogy nekik főleg egy fantasztikus élmény volt. Az apartman is minden igényünket kielégítette, a medence elég lefoglaltságot adott a gyerekeknek, mi pedig addig a férjemmel üldögéltünk a kertben és élveztük a nyugalmat:) örültünk a légkondinak, mert néha izzasztóak voltak a napok. A kisbusz járatot nem találtuk, ami levitt volna a tengerpartra, (mondjuk nem is nagyon kerestük:)), de legalább a napi sétaadagunk megvolt:)

Köszönjük a segítséget és a szervezést!

Üdvözlettel:

Andrea

2022 július 14-20-ig  Hotel Luna ****

Kedves Tünde!

Nagyon köszönjük az egész család nevében a segítséget és a szervezést! A szálloda és a város is csodálatos volt, valamint a velencei kirándulás programot is igénybe vettük.

Munkájához további jó egészséget kívánunk!

Köszönettel

V. Nándor

2022. július 09-16   137. Apartman  Piazza Treviso

Kedves Tünde!

Szeretnék köszönetet mondani, hogy az Ön közreműködésével  családommal  átélhetünk egy nagyszerű nyaralást. 🙂  Csodálatos volt minden, az ottani irodában kedvesek türelmesek segítőkészek voltak  ,ez már egy nagyon jó kezdés volt 🙂 , az apartman több mint megfelelő volt nagyszerűen felszerelt . Mivel első nyaralásunk volt külföldön ,  félelemmel indultunk el a minimális  nyelvtudás illetve az ismeretlen ország miatt, de kellemes csalódásban volt  részünk, minden probléma mentesen zajlott, ehhez hozzájárult a az ottani emberek türelme és kedvessége is 🙂  Maga  Bibione igazi turista paradicsom , egyetlen szóval nem is tudnám leírni ,mese szép, a környező településeket nem sikerült meglátogatni mert minket elvarázsolt már maga Bibione ,alig várjuk a következő alkalmat ,mert szinte biztos,hogy ismét ugyan oda szeretnénk elutazni! Még egyszer köszönjük, és még fogom keresni 🙂  További szép napot kívánok! Üdvözlettel D. Anita

Kedves Tünde ! Mi már három alkalommal ,Art-Travel által nyaralunk Olaszországban ,és nagyon meg vagyunk elégedve. Az idén több mint egy órát álltunk sorba,az apartman kulcsért. Ez egy kicsit fárasztó volt , 800km utazás után. Más minden nagyon jó volt . Nagyon szépen köszönjük ,hogy egy jó szabit töltöttünk, amit neked ez úton is szeretnénk meg köszönni. Ha jövőbe,lehetőségünk lesz nyaralni menni ,csak hozzád fordulunk. Köszönjük: ÜDV.  A Dénes ,és a Molnár család.

Molnár család

Kedves Tünde! Nagyon nagyon jól éreztük magunkat Olaszországba! Köszönjük a korrekt pontos ügyintézést. Minden nagyon jó  volt a szállás és maga a város is. Képeket küldök ha haza megyek Hollandiából. Jövőre is tervezzük hogy elmegyünk Bibionéba az Art-Travellel. köszönjük. Tisztelettel:

Czakó Erik

Szia Tünde !

Köszi a lehetőséget és az utalványt. A nyaralásunkat illetően köszönöm a segítségedet és az állandó készenlétet a kérdéseink megválaszolásában.

További segítségként neked a jövőt illetően.

Minden úgy volt ahogy mondtad.

  • magyar hölgy az irodában ahol a kulcsot kaptuk
  • illedelmes kiszolgálás,mindent tisztán-érthetően elmondtak,elmutattak
  • az apartman kb 15 perc séta volt/két gyerkőccel 🙂 / a parttól de ez soha nem volt unalmas
  • kauciót tőlünk nem kérte
  • az apartman tiszta,rendezett volt és jól felszerelt
  • a sétálóutcában még éjfélkor is hömpölygő tömeg és jó hangulat
  • a napernyő kupont a parton kihelyezett standnál lehetett átvenni,még választhattunk is, hogy mely részre szeretnénk kérni/hozzá teszem egyszer sem ellenőriztek minket
  • délelőttönként ingyenes csoportos torna edzővel a parton
  • a Luna park nagyon jó bár az árak kicsit magasak/ könnyen röpködnek a 10 euro-k játékonként

Fantasztikus élmény és pihenés volt.

Még egyszer köszönöm a segítséget és reméljük jövőre ismét veletek utazhatunk.

Üdvözlettel a Virág család

mellékeltem néhány képet 🙂

Virág család