Vendégkönyv

Kedves Tünde ! Mi már három alkalommal ,Art-Travel által nyaralunk Olaszországban ,és nagyon meg vagyunk elégedve. Az idén több mint egy órát álltunk sorba,az apartman kulcsért. Ez egy kicsit fárasztó volt , 800km utazás után. Más minden nagyon jó volt . Nagyon szépen köszönjük ,hogy egy jó szabit töltöttünk, amit neked ez úton is szeretnénk meg köszönni. Ha jövőbe,lehetőségünk lesz nyaralni menni ,csak hozzád fordulunk. Köszönjük: ÜDV.  A Dénes ,és a Molnár család.

Molnár család

Kedves Tünde! Nagyon nagyon jól éreztük magunkat Olaszországba! Köszönjük a korrekt pontos ügyintézést. Minden nagyon jó  volt a szállás és maga a város is. Képeket küldök ha haza megyek Hollandiából. Jövőre is tervezzük hogy elmegyünk Bibionéba az Art-Travellel. köszönjük. Tisztelettel:

Czakó Erik

Szia Tünde !

Köszi a lehetőséget és az utalványt. A nyaralásunkat illetően köszönöm a segítségedet és az állandó készenlétet a kérdéseink megválaszolásában.

További segítségként neked a jövőt illetően.

Minden úgy volt ahogy mondtad.

  • magyar hölgy az irodában ahol a kulcsot kaptuk
  • illedelmes kiszolgálás,mindent tisztán-érthetően elmondtak,elmutattak
  • az apartman kb 15 perc séta volt/két gyerkőccel 🙂 / a parttól de ez soha nem volt unalmas
  • kauciót tőlünk nem kérte
  • az apartman tiszta,rendezett volt és jól felszerelt
  • a sétálóutcában még éjfélkor is hömpölygő tömeg és jó hangulat
  • a napernyő kupont a parton kihelyezett standnál lehetett átvenni,még választhattunk is, hogy mely részre szeretnénk kérni/hozzá teszem egyszer sem ellenőriztek minket
  • délelőttönként ingyenes csoportos torna edzővel a parton
  • a Luna park nagyon jó bár az árak kicsit magasak/ könnyen röpködnek a 10 euro-k játékonként

Fantasztikus élmény és pihenés volt.

Még egyszer köszönöm a segítséget és reméljük jövőre ismét veletek utazhatunk.

Üdvözlettel a Virág család

mellékeltem néhány képet 🙂

Virág család

Ha  jól számoltunk, most voltunk 5. alkalommal Bibionéban. ( nem utoljára)
4 szer voltunk a Planetáriumban , és most a Residenza delle Termében.
A szállást a Planetáriummal hasonlítom össze,mert ahhoz tudom. Nagy előnye a planetáriummal szemben, az elhelyezkedése. 200 m a tengerparttól,ami megkönnyíti a közlekedést, főleg ha az ember nagy felfújható matracokkal vág neki az útnak,ami innen kb. 4 perc volt.Közel van a tengerhez, de a szálloda még is csöndes , zöld környezetben fekszik.

A szálloda tetején lévő medencék meg kimondottan kuriózumnak számítanak.A medencében úszkálás közben a tenger látványa nagy élményt nyújt.Az autó parkolás is nagyon ki van találva.A szálloda alatt lévő mélygarázsban ingyenesen elhelyezhető a gépjármű,külön elszeparált zárható garázsokban.
A szállodából is nagyon szép a kilátás, és a magasabban lévő szobákból a tengerre nyílik a kilátás. Az apartman felszereltsége ugyan olyan mint a Planetáriumé.minden megtalálható:fregoli, 2 kávé főző, edények,tálak, poharak, evőeszközök, reszelők, mikró, légkondi, széf,hűtő,mélyhűtő, tűzhely, felmosó, terasz,ajtón biztonsági zár, lift, vállfák, tv, szatelit ,elszívó.

A különbség annyi a planetáriummal szemben , hogy a bútorzat nem olyan modern és divatos. Ez a szállodára is elmondható. Ha kisgyerekkel megy az ember akkor nagy a dilemma ,hogy a kettő közül melyik is válassza a család. A planetárium mindenképp kisgyermek pártibb:animátorok,röplabda pálya, ping-pong asztal,zenés esték a piciknek,több gyerek medence,bicikli kölcsönzés lehetőség,gyermek programok(játék,arcfestés,tánc,torna)

De ha viszont a család a tengerparti programokat előnyben helyezi a medencés fürdéssel szemben,akkor mindenképp a Residenza a jobb választás,mert innen a Planetáriumból a tengerpart
gyalog kb. 20 perces séta.Nagy csomagokkal,matracokkal, gyerekekkel nem annyira kellemes , főleg ha 35 fok van.Itt szóba jöhet könnyítésként  a Planetárium egyik legjobb szolgáltatása a bicikli kölcsönzés.Ha mi itt szállunk meg, akkor mindig egy egész hétre bérlünk biciklit és azzal megyünk mindenhová. Az ára sem vészes.

Maga Bibione olyan mint régen, amilyennek megszerettük és most is szeretjük. Szép tenger part,sok turista,szép és hosszú sétáló utca,sok program lehetőség, kiépült bicikli út,kedvező árak, Sopronhoz közel van, könnyű megközelíthetőség autópályán, tisztaság, nagy közbiztonság, jó klíma.

Szóval minden amit mi szeretünk azt ott megkapjuk és ezért fogunk még párszor visszatérni!

Kb. ennyi!

Szép napot!

Üdv:Laci

Kisgyerekkel utazó család