Egy város mindenki számára

Mennyi különböző arculata van Bibionének! Nyugodt kikapcsolódásra alkalmas hely, ahol sétálhatunk a zöldben vagy pihenhetünk a termálfürdőkben. Bibione tiszta város tiszteletben tartja a természetet: a tenger kristálytiszta, a strand (nyolc kilométer hosszú) finom homokos, megfelelő szolgáltatásokkal és érintetlen lagúnavilággal.

Bibione turistáknak való helység, ahol lehet az üzletekben vásárolni, jókat enni, kényelmes szállodákban és apartmanokban aludni.
Egy modern fürdőhely, a legfiatalabbak számára is, akik szórakozhatnak a vidámparkban, a discokban, bárokban és sportlétesítményekben. Olyan város, ahol sok a nagyszabású rendezvény: kulturális, sport és folklórrendezvények, amik április végén a spárga-ünneppel kezdődnek és szeptember végén fejeződnek be a hagyományos szeptember-ünneppel, ami a szőlő és a bor ünnepe.

A Bibionéban való tartózkodás, lehetőséget nyújt érdekes kirándulásokra mint pl. a szőlőterületek és pincék látogatása, a Punta Verde állatpark meglátogatása, ezek a környező helyek is könnyen megközelíthetőek: Velence és Trieszt között helyezkednek el, Bibione hatékony közlekedési hálózatot garantál. Van városi és városon kívüli buszhálózat, vasúthálózat a közeli Portogruaroból és Latisanaból, jó autópálya hálózat és a közeli repülőterek a Marco Polo Velencében és a Ronchi Legionariban.